Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η εβδομάδα έχει δημοσκοπικά για να τρίβετε τα μάτια σας και ίσως νέο κόμμα!

ripes iliakanea

  –Χαίρετε, την εβδομάδα που έρχεται θα δουν τα δημοσκοπικά τους εκεί στο Μ.Μ. με λεπτομέρεια, μαθαίνω και έχει αξία να τα μελετήσει κανείς γιατί η κοινή γνώμη μετρήθηκε πάνω σε μία από τις πιο δύσκολες εβδομάδες για την κυβέρνηση. Ακριβώς τις ημέρες που ξαναγύρισε στη συλλογική μνήμη ο εφιάλτης των Τεμπών και μάλιστα με πολύ μεγαλύτερη ένταση απ’ ό,τι αναμενόταν και φυσικά με μπόλικο φαρμάκι από την αντιπολίτευση που εκμεταλλεύεται κατάφωρα ένα δραματικό γεγονός, έναν αβάσταχτο ανθρώπινο πόνο. Τέλος πάντων, δεν θα κρίνουμε την αντιπολίτευση, έτσι γίνεται συνήθως σ’ όλον τον κόσμο.

Τα νούμερα

-Λοιπόν η πηγή μου που ρώτησα, μου είπε ότι η ΝΔ είναι ελαφρώς πιο κάτω λόγω Τεμπών και ομόφυλων ζευγαριών, δηλαδή περίπου 34%-35%, αλλά μετά είναι τα ωραία, να τρίβετε τα μάτια σας. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ βολοδέρνουν στο 12%, ο Βελόπουλος έχει πάει κοντά στο 11% μου είπαν και το ΚΚΕ στο 9,5%. «Σε αυτή την εικόνα να λάβεις υπόψιν ότι τη Δευτέρα -κατά πάσα πιθανότητα- ανακοινώνει κόμμα ο Λοβέρδος, εγώ δεν ξέρω τι θα κάνει και αν θα έχει και άλλους μαζί του, αλλά ευρωεκλογές έχουμε, κάτσε να δούμε, όντως είναι πολύ νωρίς να πει κανείς αν θα κόψει καμιά μοναδούλα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ή μπορεί και κάτι από εμάς», είπε η πηγή του Μ.Μ….

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds