Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου

NOI

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου

Την Πρωτοχρονιάτική Πίτα έκοψε, σήμερα το μεσημέρι, ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Δημήτρης Κατσαρός, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρύσανθου, του Συντονιστή & Γενικού Διευθυντή Χωροταξικής, Περιβαλλοντικής & Αγροτικής Πολιτικής, Διον. Παναγιωτόπουλου, του Γενικού Διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας, Νικολάου Παπαθεοδώρου,προϊσταμένων και υπαλλήλων όλων των υπηρεσιών της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Κατσαρός, αναφέρθηκε στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έρχονται για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση το νέο έτος, αρχής γενομένης από την αναβάθμισή της σε Γενική Γραμματεία και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπηρεσιών για τη συνέπειά τους στο σημαντικό έργο που επιτελούν. Τέλος τους ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και υγεία.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

iliakanealikeusomfacebook

This will close in 20 seconds