Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ηλέια – Πύργος: Ελλειμματικός στα αποθέματα ο Σταθμός Αιμοδοσίας

aimodosia

Eλλειμματικός σε αποθέματα αίματος ο Σταθμός Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου

Αγώνα δρόμου κάνουν καθημερινά οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου προκειμένου να βρουν αίμα για τους ασθενείς, διότι πλέον οι ανάγκες είναι περισσότερες από τα διαθέσιμα αποθέματα.

Ο Σταθμός του Πύργου έχει έλλειμμα περίπου χιλίων μεταγγίσεων και ζητά συνεχώς βοήθεια από την Αμαλιάδα καθώς και από άλλες πόλεις της Περιφέρειας και φυσικά την Αθήνα.

Η Διευθύντρια Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Πύργου, Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη, επεσήμανε ότι οι ανάγκες της αιμοδοσίας είναι σταθερά αυξημένες, παρά τις προσπάθειες που κάνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να τις καλύψει, σημειώντας οτι, «δυστυχώς υπάρχουν πολλά περιστατικά στο νοσοκομείο στα οποία -αν και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό- δεν μπορούμε πάντα να ανταποκριθούμε στις ανάγκες. Και γι’ αυτό ζητάμε συχνά βοήθεια από άλλες υπηρεσίες αιμοδοσίας, οι οποίες μας βοηθούν, αλλά βέβαια αυτό συνεπάγεται καθυστέρηση στον χρόνο που πρέπει να γίνει η μετάγγιση του ασθενούς».

Η κ. Ζαχαριαδάκη εξέφρασε την επιθυμία για περισσότερη ενεργοποίηση από τους πολίτες και κυρίως από τους νέους.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos