Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Μητρικό Θηλασμό από το Ν.Μ. Κρεστένων

VDSVDVDE

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (ΠΕΜΘ) – World Breastfeeding Week (WBW) έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Συμμαχία Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό (World Alliance for Breastfeeding Action – WABA) και εορτάζεται από το 1992 κάθε χρόνο.  Αποτελεί μια εκστρατεία η οποία αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και των επαγγελματιών υγείας σε θέματα που σχετίζονται με τον μητρικό θηλασμό και την προαγωγή του στοχεύοντας στην επίτευξη του στόχου που έχει θέσει ο ΠΟΥ για αποκλειστικό μητρικό θηλασμό στο 50% των βρεφών έως το 2025.

Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού είναι: «Ενθαρρύνουμε τον θηλασμό. Κάνουμε τη διαφορά για τους εργαζόμενους γονείς» και  επικεντρώνεται στο θέμα της προαγωγής του μητρικού θηλασμού σε συνδυασμό με την εργασία, με στόχο την ενίσχυση των δικαιωμάτων των θηλαζουσών μητέρων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων σε συνεργασία με το Δίκτυο Μαιών Αμαλιάδας, διοργάνωσε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στον αίθριο χώρο της Νοσηλευτικής μας Μονάδας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου με ομιλήτριες τις εξαιρετικές Μαίες του Δικτύου κ. Νίκη Μυλωνά και κ.Ελένη Φωτεινοπούλου, με τις οποίες η Νοσηλευτική Μονάδα μας έχει στενή συνεργασία.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους:

  • Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου κ. Σπύρος Πολίτης.
  • Η Διοικήτρια της Ν.Μ Αμαλιάδας κ. Μαρία Μπαχού.
  • Η Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Πάτρας κ.Μαρία Κιούρτη.
  • Η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της Ν.Μ Πύργου κ. Γεωργία Αντωνοπούλου.
  • Η Προϊσταμένη Νεφρολογικής Μονάδας της Ν.Μ Πύργου και Έφορος Λυκείου Ελληνίδων Πύργου, κ. Δώρα Λινάρδου-Ντοά.
  • Ο Προϊστάμενος Τ.Ε.Π της Ν.Μ Πύργου κ. Θεοδόσης Σταυριανόπουλος.
  • Η Προϊσταμένη της Παθολογικής Κλινικής της Ν.Μ Πύργου κ. Νίκη Πλιάγκου.
  • Η Αντιπρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων Πύργου κ. Μαρίνα Νικολακοπούλου.

Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους σας που αφιερώσετε το χρόνο σας αυτό το βροχερό απόγευμα για να παρευρεθείτε στην εκδήλωσή μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το αγαθό της υγείας με συνέπεια και επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της Νότιας Ηλείας και όχι μόνο!!

Η πρόληψη και η γνώση είναι δύναμη, σώζουν ζωές !

Η Διοικήτρια της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων

Γ.Ν Ηλείας

Αριστέα Παπαδοπούλου

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds