Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΚΔΑΠ μεΑ «ΗΛΙΑΝΘΟΣ»: Οι ωφελούμενοι και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ συμμετείχαν στις 25/5 στο 3ο RUN PYRGOS που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου

image 36 10 1536x816 1

Οι ωφελούμενοι και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ μεΑ «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» συμμετείχαμε στις 25/5/2022 στο 3ο RUN PYRGOS που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου μαζί με το Pirgos Athletic Events, τους Αθλητικούς Συλλόγους Αίολο Πύργου και Ατρόμητο Λαστεΐκων καθώς επίσης και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Εμείς βρεθήκαμε εκεί και συμμετείχαμε ενεργά στην διαδρομή των 500m μεταδίδοντας ουσιαστικά το μήνυμα πως δεν χωρούν αποκλεισμοί στην πόλη μας!

Οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ «ΗΛΙΑΝΘΟΣ» χάρηκαν με την ψυχή τους την διαδρομή αλλά και τον ευγενή συναγωνισμό μεταξύ της παρέας μας κατά την διάρκεια της διαδρομής.

Ευχή μας ο εν λόγω θεσμός που λαμβάνει χώρα για 3η συνεχόμενη χρονιά να αυξάνει τις συμμετοχές του χρόνο με το χρόνο και να αγκαλιάζεται από όλο και μεγαλύτερο μέρος των πολιτών ακόμα και εκτός του Πύργου!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos