Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δυτ. Ελλάδα: Γυναίκα χαρίζει ζωή με δωρεά των οργάνων της – Μεγαλείο ψυχής από την οικογένειά της

dorea organa human organ transport 1

Συγκίνηση προξενεί στην τοπική κοινωνία το μεγαλείο ψυχής που επιδεικνύει η οικογένεια 67χρονης Αγρινιώτισσας, η οποία και πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανα του ανθρώπου της, που δυστυχώς διαπιστώθηκε ως εγκεφαλικά νεκρή.

Η γυναίκα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αγρινίου και χθες 30 Μαρτίου, έπειτα από τους ιατρικούς ελέγχους που έγιναν το ιατρικό προσωπικό ενημέρωσε τους οικείους της για την κατάστασή της. Αυτοί, επιδεικνύοντας περίσσιο θάρρος -μέσα στον αβάσταχτο πόνο τους- αποφάσισαν να δώσουν το «φωτεινό» παράδειγμα.

Ιατροί από το Ωνάσειο αλλά και από άλλα ιδρύματα της χώρας θα μεταβούν στο Αγρίνιο για την διαδικασία λήψης της οργάνων. Θα δωρηθούν οι πνεύμονες, η καρδιά, τα νεφρά και πιθανότατα και οι κερατοειδείς σε συνανθρώπους που αναμένουν καρτερικά «δώρα» ζωής.

ΠΗΓΗ: agriniopress.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds