Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Κινητοποίηση ετοιμάζουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Ηλείας

emboroisyanntisipyrgos221123

Κινητοποίηση επαγγελματιών την Τετάρτη στον Πύργο για το φορολογικό νομοσχέδιο

Κινητοποίηση την Τετάρτη 22/11 στον Πύργο ετοιμάζουν με απόφασή τους μετά από συγκέντρωση οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Ηλείας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ θα υπάρξει και κοινό ψήφισμα όλων των σωματείων και συλλόγων που συμμετέχουν στο πλάνο των αντιδράσεων.

Στην συνάντηση που έγινε στο Επιμελητήριο Ηλείας, συμμετείχαν πέρα από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Ηλία Ξανθούλη, και οι Αναστάσιος Παππάς, πρόεδρος Συλλόγου Ηλεκτρολόγων, Νίκος Τζαμαλής και Αθανάσιος Μπούκλης, πρόεδρος και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Εστίασης Πύργου, Αλέκος Γαλανόπουλος, πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηλείας, Δημήτριος Παπαϊωάννου, πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Φωτογράφων Ηλείας «ΦΩΤΑΚΤΙΣ», Αλέξιος Νταουλάρης και Γιάννης Πουλακίδας, πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΕΛΦΕΕ, Ευστάθιος Παπανδρέου και Χαράλαμπος Βαλσαμίδης πρόεδρος & αντιπρόεδρος Κρεοπωλών, Χρήστος Γιαννικούλης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας, Παναγιώτης Μυλωνόπουλος, γραμματέας Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας, Παναγιώτης Τσαπάρας, πρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί και αγοραίων Ν. Ηλείας, Φώτης Νικολόπουλος, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας, Αντώνης Μαρκουλίνος αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρεστένων, Βαγγέλης Έξαρχος, αντιπρόεδρος του σωματείου Αρτοποιών Πύργου και περιχώρων, Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας και Κωνσταντίνος Ρούκης πρόεδρος Υδραυλικών ν. Ηλείας.

Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος.  

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds