Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Κοροβέσης: «Δέσμευση που έγινε πράξη!» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΚΟΝ.

KOROVESIS NIKOS

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΠΗΛΑΙΩΔΗ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΚΟΝ.

Κοροβέσης: «Δέσμευση που έγινε πράξη!»

Την ικανοποίησή του για την έναρξη των εργασιών άρσης της επικινδυνότητας βραχοπτώσεων, στον σπηλαιώδη ναό της Παναγίας του Βαρκό, στην Καλίδονα προκειμένουνα εξασφαλιστεί η επαναλειτουργία του και η ασφαλής πρόσβαση προσκυνητών και επισκεπτών, εξέφρασε με δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης.

Το συγκεκριμένο έργο εξάλλου, αποτελούσε μια προσωπική δέσμευση του κ. Κοροβέση στους κατοίκους της περιοχής και γενικότερα της Ηλείας και η ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας που θα καταστήσει ξανά λειτουργικό τον ιστορικό ναό και η έναρξη των εργασιών έρχεται σε συνέχεια της χρηματοδότησης του έργου που είχε ανακοινώσει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, τον περασμένο Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοροβέσης σημείωσε: «Εκφράζω την χαρά και την ικανοποίησή μου, που μια προσωπική μου δέσμευση στην τοπική κοινωνία και ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, παίρνει πλέον, σάρκα και οστά!

Η επαναλειτουργία του ιστορικού ναού που τα τελευταία χρόνια παρέμενε κλειστός, ήταν στις άμεσες προτεραιότητές μας, γι’ αυτό και ευχαριστώ προσωπικά τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη για το ενδιαφέρον και την στήριξη και την Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας για την συνεργασία.

Παράλληλα, με την ολοκλήρωση των εργασιών, εκτός από την επαναλειτουργία του ναού και την ασφαλή πρόσβαση, θα επιτευχθεί και η περεταίρω ανάδειξη ενός τόπου, πλούσιου σε φυσικό κάλλος και δυνατότητες προσέλκυσης επισκεπτών».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds