Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Κώστας Τσουκαλάς: Σε περιοδεία στην Ηλεία για να ακούσει τις ανάγκες των πολιτών

Κώστας Τσουκαλάς Ηλεία

Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον νομό Ηλείας την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, θα συναντηθεί με κατοίκους και φορείς της περιοχής, συζητώντας θέματα γενικού πολιτικού ενδιαφέροντος και τοπικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Ηλείας.

Στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρίσκονται οι σοβαρές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πολίτες λόγω της ακρίβειας και των χαμηλών μισθών, καθώς και τα ζητήματα που αφορούν τη δημόσια παιδεία και υγεία. Παράλληλα, ο Κώστας Τσουκαλάς θα δώσει έμφαση στα τοπικά προβλήματα, όπως τα προβλήματα του αρδευτικού δικτύου του νομού, του οδικού δικτύου και στα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Επιπλέον, θα αναφερθεί στην απουσία σχεδίου για την ανασυγκρότηση της Ηλείας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε: «Η περιοδεία μου στην Ηλεία έχει ως στόχο να ακούσω από κοντά τις ανησυχίες και τα προβλήματα των πολιτών και να αναδείξουμε μαζί τις προτεραιότητες που θα πρέπει να τεθούν τον νομό. Είναι κρίσιμο να ενισχύσουμε τη φωνή των τοπικών κοινωνιών και να προωθήσουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και θα αναζωογονήσουν την οικονομία της Ηλείας. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να αγνοεί συστηματικά την περιφέρεια, και είναι καιρός να αναλάβουμε δράση για να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση.»

Ο Κώστας Τσουκαλάς καλεί όλους τους κατοίκους της Ηλείας να συμμετάσχουν στις συναντήσεις αυτές για να ανταλλάξουν απόψεις και να διαμορφώσουν από κοινού μια στρατηγική που θα εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον νομό.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα

09:30 ώρα: Βάρδα – Επίσκεψη στην Αγορά

10:00 ώρα: Λεχαινά – Επίσκεψη στην Αγορά, Ομιλία στο Cafe Μαράτος

11:30 ώρα: Αμαλιάδα – Επίσκεψη στην αγορά

18:30 ώρα: Πύργος – Ομιλία στο Καφέ Επαρχείον (Αγίου Χαραλάμπους)

20:00 ώρα: Κρέστενα – Ομιλία στο Καφέ Alkis Alchemy (Πλατεία Κρεστένων)

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Κώστα Τσουκαλά:

 [email protected]

 kostas__tsoukalas

kdtsoukalas

 kostastsoukalas.gr

Κώστας Τσουκαλάς Ηλεία

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds