Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Κυλλήνη: Προσωρινά μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας στο Λιμάνι της Κυλλήνης

limenarxeio killini

Λιμεναρχείο Κυλλήνης: Προσωρινά μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας στο Λιμάνι της Κυλλήνης

instagram

-Απαγορευτικό στάθμευσης οχημάτων από 27 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου
Στη λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Κυλλήνης, προχωρά το Λιμεναρχείο Κυλλήνης, εν όψει της αυξημένης διακίνησης οχημάτων–επιβατών καθώς και της κατασκευής προγραμματισμένων έργων στο Λιμένα Κυλλήνης.

Με απόφαση του Λιμενάρχη Κυλλήνης, Πλοιάρχου Λ.Σ. Ιωάννη Φουσέκη, απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Κυλλήνης εν όλω, χώρος ο οποίος είναι προσβάσιμος από τις δύο πύλες εισόδου στο λιμένα (ανατολική και δυτική).

Εξαιρούνται της απαγόρευσης οι εργαζόμενοι στο κτίριο υπηρεσιών λιμένα Κυλλήνης, οι εργαζόμενοι στα εκδοτήρια εισιτηρίων, καθώς και οι αλιείς των οποίων τα σκάφη ελλιμενίζονται στο αλιευτικό καταφύγιο του Λιμένα Κυλλήνης. Οι προαναφερθέντες θα πρέπει να εφοδιαστούν με σχετικά άδεια από το Λιμεναρχείο Κυλλήνης (Τομέας Λιμενικής Αστυνομίας), η οποία θα φέρεται σε εμφανές σημείο του οχήματός τους κατά τη διάρκεια στάθμευσης εντός Χ.Ζ.Λ. Κυλλήνης.

Ιδίως δε όσον αφορά τον χερσαίο χώρο του περίφρακτου λιμένα Κυλλήνης, όπως προσδιορίζεται από την πύλη εισόδου-εξόδου δια της οποίας επιτρέπεται η πρόσβαση στην προκυμαία (κρηπιδώματα 1 έως 16), περιλαμβανομένης και της Λιμενικής Εγκατάστασης Κυλλήνης (βόρεια προβλήτα), η απαγόρευση πρόσβασης είναι καθολική, μη εφαρμοζομένων των ανωτέρω εξαιρέσεων.

Τα ανωτέρω μέτρα έχουν εφαρμογή από 27/05/2024 έως και 31/12/2024.

Οι ιδιοκτήτες κάθε κατηγορίας οχήματος το οποίο παραμένει σταθμευμένο εντός των ανωτέρω αναφερομένων χώρων υποχρεούνται όπως προβούν στην άμεση απομάκρυνσή τους.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης υποχρεούται στην έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών οχημάτων που κάνουν χρήση του λιμένα, με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.

Οι παραβάτες της παρούσας Απόφασης, ανεξαρτήτως ποινικών ή λοιπών συντρεχουσών βάσει ισχύουσας νομοθεσίας κυρώσεων, υπόκεινται στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/1973 «Κώδικας Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου» (ΦΕΚ 261Α/1973) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds