Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Λάτσειος Ναυτικός Όμιλος Κατακόλου – Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΌΌ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η συνάντηση των φίλων και μελών του Λάτσειου Ναυτικού Ομίλου Κατακολου με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, ο βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός, οι αντιπεριφερειάρχες Θεόδωρος Βασιλόπουλος και Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πύργου Χρήστος Νικολουτσος και Αλέκος Γαλανόπουλος καθώς και ο Λιμενάρχης Κατακόλου Απόστολος Γκάρτζιος.

Έγινε η απονομή, για τις δύο τελευταίες ιστιοδρομίες της χρονιάς, στα πληρώματα που διακρίθηκαν καθώς και η απονομή των πτυχίων στους σπουδαστές της τελευταίας σχολής ιστιοπλοΐας που έγινε Αύγουστο και Σεπτέμβριο 2023.

Ο ΛΑ.ΝΟΚ βράβευσε την πολύτιμη προσφορά ενός εκλεκτού μέλους, του Νίκου Παναγέα, με την απονομή τιμητικής πλακέτας.

Η δεξίωση ολοκληρώθηκε με πολύ χορό και με λαχειοφόρο κατά την οποία μοιράστηκαν πολλά δώρα. Μεγάλος νικητής της λαχειοφόρου η Όλγα Δημητρακοπούλου η οποία κέρδισε πίνακα ζωγραφικής τον οποίο φιλοτέχνησε ο ιστιοπλόος και μέλος του ομίλου μας Γιάννης Σαρταμπάκος

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds