
Live η παρουσίαση της εφαρμογής “PosoKanei” από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Απευθείας από την αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης, η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής “PosoKanei”.
Στη συνέντευξη Τύπου συμμετέχουν ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, η διοικήτρια της Ανεξάρτητης Αρχής Εποπτείας της Αγοράς και Προστασίας του Καταναλωτή Δέσποινα Τσαγγάρη, καθώς και ο Γιώργος Παπαδημητρίου, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Keyvoto.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








