
Λύκειο Ελληνίδων Πύργου: Εντυπωσίασαν τα δρώμενα που παρουσίασαν στην τελετή έναρξης της Συνόδου της ΔΟΕ στην Αρχαία Ολυμπία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ορχηστρική σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη «Ο Χορός του Ζορμπά» που χόρεψαν το Λύκειο Ελληνίδων από την Αθήνα και τον Πύργο και το ART Dance Theater , ξεσήκωσαν Έλληνες και ξένους, στην έναρξη της Συνόδου της ΔΟΕ στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία στην Αρχαία Ολυμπία.
Δείτε το πρώτο μέρος του καλλιτεχνικού προγράμματος στην έναρξη της Συνόδου της ΔΟΕ.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.