Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Το Λεχαινίτικο καρναβάλι έχει και το δικό του τραγούδι! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!

λαιχεντικοκαρναβαλιζουγανεληςτραγουδι

Φέτος το Λεχαινίτικο καρναβάλι θα έχει και το δικό του τραγούδι. Ενα καρναβαλικό τραγούδι σε μουσική σύνθεση αλλά και στο τραγούδι ο μοναδικός Γιάννης Ζουγανέλης και σε στίχους Σάκης Παναγιώταρος. 

Ο όμιλος εθιμοτοπικών εκδηλώσεων Λεχαινών ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο μας καλλιτέχνη που έγραψε και τραγούδησε δωρεάν για τον σύλλογο. 

Ραντεβού στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση όπου θα παρουσιάσει το καρναβάλι και στο τέλος της παρέλασης στην πλατεία θα μας διασκεδάσει με μουσική και σκετς αλλά και την συμμετοχή του κόσμου. 

Για να ακούσετε το τραγούδι επισκεφτείτε το yoytoube (Στο Λεχαινίτικο καρναβάλι τραγούδι Γιάννης Ζουγανέλης).

Μουσική: Γιάννης Ζουγανέλης Στίχοι : Σάκης Παναγιώταρος Τραγούδι: Γιάννης Ζουγανέλης Φωνητικά: Αλεξανδρος Ζουγανέλης ,Τάνια Ρόκκα Μουσικοί: ΝΤΡΑΜΣ ΠΛΗΚΤΡΑ :Θαλής Τριανταφύλου ΠΙΑΝΟ: Ευανθία Κρητικού ΚΙΘΑΡΑ : Γιάννης Ζουγανέλης ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΦΛΑΟΥΤΟ: Αλέξανδρος Ζουγανέλης ΚΡΟΥΣΤΑ : Τάνια Ρόκκα ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ : Γιάννης Ζουγανέλης, Θαλής Τριανταφύλου ΠΑΡΑΓΩΓΉ : Ομιλος εθιμοτοπικών εκδηλώσεων Λεχαινών

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds