Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου «Χαραλάμπεια» 2024

xaralabia24

Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου «Χαραλάμπεια»: Θρύλοι και Ιστορίες..

Η ιδέα πέτυχε.. Και έγινε μια καταπληκτική παράσταση με το μεράκι και την έμπνευση των δασκάλων μας στο χορό και τη χορωδία. Οι θρύλοι και οι δραματικές ιστορίες που μπλέχτηκαν με τις μουσικές και τα χορευτικά βήματα ξύπνησαν αναμνήσεις και βιώματα της ελληνικής παράδοσης από τον Πόντο, το Αιγαίο, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και τη λεβεντομάνα Κρήτη. Οι φορεσιές, τα ζωνάρια και τα μαντίλια που ανέμιζαν, μαζί με τις λύρες και τα λαούτα, τα κρουστά, το κλαρίνο, το βιολί και το κανονάκι ζωντάνεψαν το Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Δ.Ε. την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024. Τα «Χαραλάμπεια» επέστρεψαν και φάνηκε πόσο πολύ τα περίμενε η πόλη μας και οι άνθρωποί της. Μια παράσταση σταθμός που ίσως ανοίγει μια νέα εποχή για το Λύκειο των Ελληνίδων Πύργου.

Μεγάλα ευχαριστώ σε όλους σας λοιπόν και σε αυτούς που μας απολαύσατε και το δείξατε στο χειροκρότημα και στα όμορφα λόγια και σε αυτούς που έφτασαν μέχρι εκεί και έφυγαν απογοητευμένοι γιατί δε χώρεσαν.

Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές μας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πύργου. Το Επιμελητήριο Ηλείας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας για την στήριξή τους.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds