Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Συνάντηση Δ.Σ. του Συλλόγου με Μητροπολίτη Ηλείας

415924850 935137754610289 5950997002484179445 n

Την Παρασκευή 19/1/2024 μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιαςΕκπ/σης Πύργου & Αρχ. Ολυμπίας επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί το νεοσύστατο Δ.Σ. με τους τοπικούς φορείς.

Μετά τα συγχαρητήρια και τις ευχές για επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ. ανταλλάχτηκαν απόψεις και σκέψεις για εκπαιδευτικά, θρησκευτικά και κοινωνικά θέματα και αναπτύχθηκαν τα σχέδια του Συλλόγου για το μέλλον.

Δόθηκαν αμοιβαίες υποσχέσεις για συνεργασία στα πλαίσια της συλλογικότητας, της κοινωνικότητας και της συναλληλίας της εκκλησίας και των εκπαιδευτικών.

Προσβλέποντας και στη συνέχεια αυτής της επικοινωνίας και συνεργασίας το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο , για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσε, για τις φωτεινές σκέψεις που κατέθεσε στη διάρκεια της επίσκεψης και για την τιμητική φιλοξενία του.

Για το Δ.Σ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds