Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Με επιτυχία η ημερίδα του 1ου ΕΠΑΛ Λεχαινών με θέμα “Ασφάλεια για όλους στο διαδίκτυο”

basilakos nikos safe net

Την Τετάρτη 28/02/2024  το 1ο ΕΠΑΛ Λεχαινών «Ηρακλής Μοσχονάς» υποδέχθηκε στο “Cine Άστρον” της πόλης τους γονείς των μαθητριών και μαθητών του σχολείου, σε μια ενδιαφέρουσα παιδαγωγική ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια για όλους στο διαδίκτυο».

Μεγάλη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του κου Νίκου Βασιλάκου (γλωσσολόγος, δημοσιογράφος, σύμβουλος, δημιουργός των site: saferkids.gr και vrtherapy.gr) για την επιστημονική του γνώση και εμπειρία σχετικά με τους τρόπους προστασίας των παιδιών – εφήβων από τις παγίδες του διαδικτύου.

Οι γονείς έθεσαν τις απορίες και τους φόβους τους, βρίσκοντας παράλληλα απαντήσεις και μεθόδους διαχείρισης και υποστήριξης των παιδιών τους.

«Οι γονείς οφείλουν να γνωρίζουν και να διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες των παιδιών τους με γνώμονα πάντα τη σωματική και ψυχική τους ασφάλεια».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν:

  • Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κος Ανδρέας Ζέρβας
  • Ο Δήμαρχος κος Λέντζας Ιωάννης
  • Την εκδήλωση προλόγισε ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Λεχαινών «Ηρακλής Μοσχονάς» κος Θεόδωρος Χατζηγιάννης
  • Παρουσίαση ο κος Θάνος Μπουζινέκης (Φιλόλογος)

Το σχολείο ευχαριστεί από καρδιάς τον πολύτιμο πια συνεργάτη και φίλο κον Νίκο Βασιλάκο για την υποστήριξη και τις σπουδαίες γνώσεις του καθώς και όλους τους γονείς για τη συνεργασία και την ανεκτίμητη παρουσία τους.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds