Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Με μηχανική υποστήριξη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών 6χρονο αγοράκι

rionosokomio

Με μηχανική υποστήριξη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών το 6χρονο αγοράκι που ανασύρθηκε από πισίνα στην Πρέβεζα

Διασωληνωμένο, με μηχανική υποστήριξη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο ένα εξάχρονο αγοράκι, που ανασύρθηκε το απόγευμα της Τρίτης από τον πυθμένα πισίνας σε ξενοδοχείο της Πρέβεζας.

Το παιδί κολυμπούσε με την οικογένειά του όταν χάθηκε από το οπτικό πεδίο των γονέων του. Ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου αντέδρασε άμεσα, ανασύροντάς το από την πισίνα και παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, ένας γιατρός που βρισκόταν εκεί χρησιμοποίησε απινιδωτή και προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια διακομίστηκε στην Πάτρα για περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Σύμφωνα με τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη, η αξονική εγκεφάλου του παιδιού φαίνεται καλή. Το παιδί θα παραμείνει σε φαρμακευτική καταστολή και θα γίνει νέα αξιολόγηση αύριο.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds