Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Με παρέμβαση Μπαλιούκου

«Εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι ο Επικούριος ανήκει στη Μεσσηνία»!

MPALIOYKOS

 Διόρθωση της εικόνας  της ημερίδας στη Μεγαλόπολη, έγινε  μετά από παρέμβαση του Σάκη Μπαλιούκου

«Εκ παραδρομής αναφέρθηκε ότι

ο Επικούριος ανήκει στη Μεσσηνία»!

Τι ανέφερε σε επιστολή του ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Με παρέμβαση του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, προς το Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Κων. Μιχόπουλο, έγινε άμεση διόρθωση της αναγραφής στην φωτογραφία της ημερίδας για το δρόμο Λεύκτρο-Μεγαλόπολη-Αρχ. Ολυμπία, ότι ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα ανήκει στη Μεσσηνία!

Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης με επιστολή του ανέφερε  τα εξής:

«Στη φωτογραφία που στάλθηκε στα ΜΜΕ σχετικά με την Ημερίδα του Δήμου Μεγαλόπολης για το Σάββατο 25 Μαΐου, εκ παραδρομής  αναφέρθηκε ότι ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα ανήκει στη Μεσσηνία.

Ερχόμαστε να διορθώσουμε…. Και να πούμε ότι είναι ένα μνημείο παγκόσμιου πολιτιστικού ενδιαφέροντος και θέλουμε να συμπεριληφθεί στο όραμα που έχουμε για ένα μεγάλο έργο πνοής για όλη την Πελοπόννησο.

Σας καλώ προσωπικά να αφήσουμε πίσω τις διαφορές που έχουμε για το καλό του τόπου μας, δηλαδή όλης της Πελοποννήσου».

Έτσι στην ημερίδα του Σαββάτου διορθώθηκε προς το σωστό η εικόνα  με τους αρχαιολογικούς χώρους που διέρχεται ο «Δρόμος της Ανάπτυξης», κάτι που επισημάνθηκε προς το Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, λίγο πριν την προσέλευση της αντιπροσωπείας του Δήμου στο δημαρχείο Μεγαλόπολης…

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Στη φωτογραφία που στάλθηκε στα ΜΜΕ σχετικά με την Ημερίδα του Δήμου Μεγαλόπολης για το Σάββατο 25 Μαΐου, εκ παραδρομής  αναφέρθηκε ότι ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα ανήκει στη Μεσσηνία.

Ερχόμαστε να διορθώσουμε…. Και να πούμε ότι είναι ένα μνημείο παγκόσμιου πολιτιστικού ενδιαφέροντος και θέλουμε να συμπεριληφθεί στο όραμα που έχουμε για ένα μεγάλο έργο πνοής για όλη την Πελοπόννησο.

Σας καλώ προσωπικά να αφήσουμε πίσω τις διαφορές που έχουμε για το καλό του τόπου μας, δηλαδή όλης της Πελοποννήσου.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Κωνσταντίνος Μιχόπουλος

instagram 1 e1716655862790

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds