Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Με τεράστια επιτυχία και η 2η Παιδική Καρναβαλούπολη του Δήμου Ήλιδας

430301858 790063529818512 6163634291231667290 n

Μικροί καρναβαλιστές πλημμύρησαν το κέντρο της Αμαλιάδας

Εκατοντάδες λιλιπούτειοι καρναβαλιστές πλημμύρησαν την πλατεία Αγίου Αθανασίου της Αμαλιάδας, συμμετέχοντας και στην 2η Παιδική Καρναβαλούπολη του Δήμου Ήλιδας, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του «Καρναβαλιού Αμαλιάδας 2024», το οποίο διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Εστίασης και την Δημοτική Κοινότητα Αμαλίαδας.

Στην καρναβαλούπολη, τα μικρά παιδία είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από πλήθος δραστηριοτήτων, το οποίο με πολύ μεράκι είχε σχεδιάσει η Οργανωτική Επιτροπή και υλοποίησαν επαγγελματίες ανιματέρ και κλόουν, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνικών εργαστηρίων «Καλλιτεχνείο» και «Πινελιές – Πινελιές».

Το κεντρικότερο σημείο της Αμαλιάδας μετατράπηκε για ένα πρωινό σε ένα υπαίθριο πάρτι υπό τους ήχους καρναβαλικής μουσικής, ενώ οι όμορφες στολές και τα γέλια των μικρών καρναβαλιστών έδωσαν χρώμα και ζωντάνια, μεταδίδοντας την αποκριάτικη ενέργεια και στους μεγαλύτερους.

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με το σόου του κλόουν, ενώ το παιδικό καρναβαλικό εργαστήρι που δημιουργήθηκε, γέμισε με χρώμα τα παιδικά τους πρόσωπα, μέσα από το face painting.

Επόμενο ραντεβού για να διασκεδάσουμε και πάλι όλοι μαζί, στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής!!!

Φορέστε τις στολές σας και την καρναβαλική σας διάθεση!!!

#ΔήμοςΉλιδας

#ΚαρναβάλιΑμαλιάδας2024

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds