Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
viber image 2023 12 03 13 22 21 358
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk

“Με την απόσταση του Χρόνου” Η Εξέγερση του Πολυτεχνείου του 1973 μέσα από τον φακό του φωτορεπόρτερ Βασίλη Καραγεώργου.

jsrhrst
Μια μοναδική αφηγηματική – φωτογραφική έκδοση μνήμης, για την επέτειο των 50 ετών, που ζωντανεύει τον αγώνα του Πολυτεχνείου το 1973.  Για την 50η επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου, ένα γεγονός σταθμός στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, οι εκδόσεις FLIPPRESS παρουσιάζουν το “Πολυτεχνείο 1973: Η Απόσταση του Χρόνου”. H μοναδική αυτή φωτογραφική έκδοση αφηγείται και αποτυπώνει με σεβασμό τα γεγονότα, τα συναισθήματα και τις κομβικές στιγμές της εξέγερσης μέσα από τον φακό του διάσημου φωτογράφου Βασίλη Καραγεώργου.
Στοιχεία Έκδοσης:
Τίτλος: Πολυτεχνείο 1973: Με την απόσταση του ΧρόνουΦωτογράφος: Βασίλης ΚαραγεώργοςΦωτογραφικό αρχείο: Picture GREECEΕπιμέλεια Έκδοσης / Κείμενα: Αθανάσιος Δ. ΑλατάςΕκδόσεις: FLIPPRESS, 2023Διαστάσεις: 29.7 x 24 εκ.ISBN: 978-618-84853-6-5
Περιγραφή Περιεχομένου: 
Το “Πολυτεχνείο 1973: Η Απόσταση του Χρόνου” προσφέρει ένα εξαιρετικό οπτικό ταξίδι στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, μέσα από σημαντικές και ιδιαίτερες φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους, οι οποίες αναβιώνουν καρέ-καρέ τις δραματικές και συγκινητικές στιγμές αυτού του ιστορικού γεγονότος. πολλές από τις οποίες είναι σπάνιες και αδημοσίευτες, κάνοντάς το ένα αναντικατάστατο οπτικό ντοκουμέντο για κάθε αναγνώστη της Ελληνικής ιστορίας αλλά και λάτρη της τέχνης της φωτογραφίας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

GIANNIKOPOULOS ELAIOTRIBIO 2X5 copy(1)

This will close in 20 seconds