Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Βραβεύτηκαν οι πρώτοι μαθητές των σχολείων Καράτουλα και Γούμερου με το Βραβείο Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου 2023

vraanton

Με επιτυχία έγινε στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καράτουλα, η απονομή των Βραβείων Αριστείας, Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου, στους πρώτους μαθητές των τάξεων του έτους 2022- 2023 του Λυκείου Καράτουλα, του Γυμνασίου Καράτουλα και του Γυμνασίου Γουμέρου.

instagram

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Καράτουλα, έγινε το πρωι της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023 η απονομή των Βραβείων Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου, στους πρώτους μαθητές των τάξεων του έτους 2022- 2023 του Λυκείου Καράτουλα, του Γυμνασίου Καράτουλα και του Γυμνασίου Γουμέρου.
Εις μνήμην δύο προσώπων της κοινωνικής προσφοράς….
Ο καθηγητής κ. Γεώργιος Κουρκούτας, στην εισαγωγή της εκδηλώσεως, ανέγνωσε το χρονικό της βράβευσης και το βιογραφικό των αειμνήστων Διονυσίου και Γεωργίου Αντωνόπουλου, που καταγόμενοι από το Αρβανίτη Ωλένης διακρίθηκαν στην Ιατρική επιστήμη και στο Πυροσβεστικό Σώμα, αντίστοιχα, αφήνοντας παρακαταθήκη για στήριξη της Εκπαίδευσης στην περιοχή του τ. Δήμου Ωλένης.

Ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ωλένης, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ανεφέρθη στο όραμα των δύο σημαντικών ανθρώπων και την σημαντική βοήθεια που προσέφεραν στον τόπο τους. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην πολυετή προσπάθεια αναβίωσης του ιστορικού συλλόγου, έργο που επετεύχθη χάρη στις προσπάθειες και την εμπιστοσύνη των μελών και του Δ.Σ. του συλλόγου. Όπως υπογράμμισε ο κ. Κ. Αντωνόπουλος, ο Σύλλογος πλέον γίνεται θεσμός και θερμός υποστηρικτής της νεολαίας της περιοχής Ωλένης, εγκρίνοντας μάλιστα χορηγία για την σχολική εκδρομή της Γ’ Λυκείου.

Στην εκδήλωση, απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο βουλευτής Ηλείας, πρώην υπουργός και επίτροπος κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών νομού Ηλείας αρχιπύραρχος κ. Βασίλης Σολδάτος, ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Πύργου κ. Νίκος Θεοδώρου (εκπροσώπησε το νέο δήμαρχο κ. Στάθη Καννή) και ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, γιος και ανιψιός των χορηγών, ενώ παρόντες μεταξύ άλλων ήταν
Το παρών έδωσαν πέρα από τους μαθητές και τους γονείς των μαθητών ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δ. Πηνειού κ. Σπύρος Βασιλείου, η επιστημονική υπεύθυνος των σχολείων κα Μαρία Μπίρμπα, ο τ. Δήμαρχος Ωλένης κ. Ιωάννης Παναγόπουλος, εκπρόσωποι των κοινοτήτων Καράτουλα και Γουμέρου, οι Διευθυντές των τιμωμένων σχολείων, το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ωλένης, που ήταν και ο διοργανωτής των Βραβείων Αριστείας κ.α.

Οι μαθητές που βραβεύτηκαν
Από το Γυμνάσιο Καράτουλα και την Α Γυμνασίου ο Ντόγκος Παναγιώτης με βαθμό 19,6, από την Β Γυμνασίου ο Μιαούλης Βασίλειος – Παναγιώτης και η Πετροπούλου Νικολία – Πιπίνα με βαθμό 19,9, και από την Γ Γυμνασίου ο Μαγούλης Βασίλειος με βαθμό 19,6.
Από το Γενικό Λύκειο Καράτουλα και την Α Λυκείου η Παναγοπούλου Νίκη με βαθμό 18,9, από τη Β Λυκείου η Σένια Αιμιλιάνα – Μαρία με βαθμό 18,7 και από τη Γ Λυκείου η Γιαννόπουλου Μαρία με βαθμό 19,7. Από το Γυμνάσιο Γουμέρου βραβεύτηκαν από την Α Γυμνασίου ο Γαβριλόπουλος Γεώργιος με επίδοση 19,1, από τη Β Γυμνασίου η Παυλοπούλου Μαρία με επίδοση 18,5 και από τη Γ Γυμνασίου η Θεοδωροπούλου Γεωργία, η Τσαμπούκου Βασιλική – Ανδριάνα και ο Φωτακόπουλος Κωνσταντίνος με επίδοση 18.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds