Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μέλη της δημοτικής αρχής Ήλιδας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο σπίτι του συλλόγου στην Κυλλήνη

427967774 775331737958358 2448024875192713513 n

Μία ξεχωριστή συνάντηση στο σπίτι του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κυλλήνη είχαν τα μέλη της δημοτικής αρχής Ήλιδας, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου κ. Κώστα Γιαννόπουλου.

Ειδικότερα, στο σπίτι του «Χαμόγελου» βρέθηκαν: ο αναπληρωτής Δημάρχου και αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Προσέλκυσης Επενδύσεων και Εξωστρέφειας κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος , ο αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης, Ηλεκτροφωτισμού και Ποιότητας Ζωής κ. Ντίνος Τρικόγιας, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε ως προσκεκλημένος και ο δημοτικός σύμβουλος – επικεφαλής της παράταξης «Ήλιδα 36» κ. Ανδρέας Παπαδάκος.

Το προσωπικό και τα παιδιά του σπιτιού υποδέχθηκαν με χαρά τους καλεσμένους τους και τους ξενάγησαν στους φιλόξενους χώρους, ενώ ο πρόεδρος του Συλλόγου τους ενημέρωσε για το σύνολο του έργου που επιτελεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανά την Ελλάδα.

Ο κύριος Γιαννόπουλος τόνισε την χρησιμότητα της γραμμής στήριξης 1056, καθώς και την προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί το «Χαμόγελο» για την προστασία των ανήλικων με το πάτημα ενός κουμπιού, επισημαίνοντας ότι ο σύλλογος εισήγαγε το σύστημα «Amber Alert» στη χώρα μας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds