Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Μετά το φανταρικό στη Βουλή (;)

kasselakis syriza

-Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να δούμε τον Στέφανο Κασσελάκη να ντύνεται στα χακί και να περνά τις πύλες του στρατοπέδου “Δαβάκη” στη Σπάρτη για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Αυτά βέβαια είναι λίγο – πολύ γνωστά. Μια πηγή μου λέει όμως ότι η ιδέα ωριμάζει καθώς τόσο ο πρόεδρος όσο και οι στενοί του συνεργάτες κατανοούν πως δεν νοείται ο αρχηγός του δεύτερου κόμματος να μην έχει κοινοβουλευτική παρουσία. Το τελευταίο διάστημα… παραδίδονται στον πρόεδρο εντατικά μαθήματα πολιτικής ιστορίας και κοινοβουλευτισμού. Δεν το ακούω απίθανο…

Ο Ηλιόπουλος, το Harvard και το ασυμβίβαστο

-Βέβαια, για να αποκτήσει βουλευτική ιδιότητα ο κ. Κασσελάκης πρέπει να παραιτηθεί ένας εκ των τριών βουλευτών Επικρατείας και ακολούθως να αρνηθούν την έδρα οι 5 επιλαχόντες που προηγούνται. Μαθαίνω λοιπόν ότι ο Όθων Ηλιόπουλος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να “θυσιαστεί”. Προς αυτό συγκλίνουν και οι πληροφορίες που θέλουν το Harvard να θέτει ζήτημα ασυμβίβαστου και να τον καλεί να επιλέξει αν θα συνεχίσει το ερευνητικό του έργο στο διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο ή αν θα παραμείνει βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds