Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Μιχάλης Κατρίνης: «Το δόγμα ”νόμος και τάξη” της Νέας Δημοκρατίας κατέρρευσε»

katrinis open 1

Βασικά σημεία παρέμβασης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη στον ΑΝΤ1στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Σε σχέση με τα θέματα της αύξησης της εγκληματικότητας και τον ανασχηματισμό στο Υπουργείο του Προστασίας του Πολίτη ανέφερε:

Το ΠΑΣΟΚ σε θέματα ασφάλειας έχει αποδείξει ότι μπορεί να εφαρμόζει καλύτερη πολιτική από την Νέα Δημοκρατία και να είναι πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της εγκληματικότηταςκαι της παραβατικότητας. Η Νέα Δημοκρατία ήρθε το 2019 με το δόγμα ‘’νόμος και τάξη’’, αλλά μετά από 5,5 χρόνια η εγκληματικότητα, η βία και η παραβατικότητααυξάνονται κατακόρυφα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διάχυτη ανασφάλειαστην κοινωνία και παράλληλα υπάρχει και ένας πρωθυπουργός που νομίζει ότι μόνο με αλλαγές προσώπων στα υπουργεία μπορεί να αλλάξει μια κατάσταση, η οποία είναι πολύ δύσκολη για όλους τους πολίτες.

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της ακρίβειας που ταλαιπωρεί καθημερινά τους πολίτες, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τόνισε:

Σε ένα πολιτικό τοπίο που ο κ.Μητσοτάκης εμφανίζεται κυρίαρχος,έχουμε μία ανεξέλεγκτη ακρίβεια, για την οποία ο ίδιος ο κ. πρωθυπουργός έχει την αποκλειστική ευθύνη.  Όσο και να κλαίει και να οδύρεται λοιπόν ο υπουργός Ανάπτυξης ο κ.Σκρέκας που ανακάλυψε τώρα την αισχροκέρδεια σε πολλά προϊόντα, χιλιάδες πολίτες την βιώνουν εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια σε πάρα πολλά προϊόντα.

Γιατί ενώ έχουμε μία κυβέρνηση που μας λέει καθημερινά ότι κάνει ελέγχους στην αγορά- και κάνει το τελευταίο μόνο διάστημα- την ίδια στιγμή ‘’πέφτει από τα σύννεφα’’ με την συνεχιζόμενη αύξηση των τιμών στο βρεφικό γάλα, γεγονός που έχει ήδη επισημανθεί σε έρευνες και σε δημοσιεύματα, ενώ τα νέα ζευγάρια βιώνουν την αισχροκέρδεια στο βρεφικό γάλα εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς η κυβέρνηση να κάνει το παραμικρό.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds