Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλου, για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821: «Τιμούμε το ένδοξο παρελθόν, με πίστη στο παρόν και όραμα για το μέλλον»

nikolakoandr

Μήνυμα του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλου, για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821: «Τιμούμε το ένδοξο παρελθόν, με πίστη στο παρόν και όραμα για το μέλλον»

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αλλά τη σκέψη προσηλωμένη στις ηρωικές στιγμές του Έθνους μας, τιμούμε τους αγώνες και τη θυσία των προγόνων μας, για Εθνική Ανεξαρτησία και Ελευθερία. Η 25η Μαρτίου 1821, ημέρα που η Ορθοδοξία γιόρταζε την σπουδαία εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτέλεσε το ορόσημο της αναγέννησης ενός λαού, που υπέφερε από τα δεινά του αυταρχισμού επί αιώνες και την αφετηρία της ένδοξης πορείας ενός περήφανου Έθνους.

Τα ιδανικά των ηρώων της εποχής εκείνης, εμπνέουν και καθοδηγούν μέχρι και σήμερα, αποτελώντας το φωτεινό σημείο αναφοράς για τις νεότερες γενιές και την σπουδαία παρακαταθήκη για όλους εμάς. Σε αυτούς τους ήρωες οφείλουμε αυτό που είμαστε. Αυτούς τους λίγους αλλά θαρραλέους, που ξεκίνησαν τότε κάτι πολύ σπουδαίο και τολμηρό, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει πίστη, ομοψυχία και ενότητα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Μπροστά στα μηνύματα εκείνων των αγώνων, έχουμε χρέος να σταθούμε με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία, ενώ με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τους κινδύνους της σύγχρονης εποχής, ενισχύοντας με κάθε τρόπο την Εθνική Ασφάλεια και θωρακίζοντας την Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας μας.

Τιμούμε το ένδοξο παρελθόν, με πίστη στο παρόν και όραμα για το μέλλον!

Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα! Χρόνια Πολλά στους απανταχού Έλληνες!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds