Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ν.Μ. Κρεστένων: Με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ Πάτρας – Τμήμα Εκπαίδευσης και ΕΚΑΒ Ηλείας

ntdsn

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή για μία ακόμη φορά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, από τις 8:00 έως 15:00 στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, εκπαιδευτικό σεμινάριο από το ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και ΕΚΑΒ ΗΛΕΙΑΣ , σε άτομα από την Κοινότητα Κρεστένων, σε Συλλόγους, σε εργαζόμενους της Νέας Δομής Ξένιος Ζευς-Φορέας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για” Άνοια και Αλσχάϊμερ”, αλλά και σε πολίτες που δήλωσαν συμμετοχή και ενδιαφέρον, από τους εξαιρετικούς εκπαιδευτές του κ.Αντώνη Κωνστάντη και κ.Δημήτρη Κοντό.

Όπως ανέφερε η Αν. Διοικήτρια του Γ.Ν. Ηλείας Ν.Μ.Κρεστένων Αριστέα Παπαδοπούλου:

“Είχαμε τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσουμε τις διαλέξεις των εκπαιδευτών και να συμμετέχουμε ενεργά στην πρακτική εφαρμογή και εξάσκηση της βασικής υποστήριξης της ανθρώπινης ζωής με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και να ενημερωθούμε για τον εξοπλισμό που φέρει ένα ασθενοφόρο.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τις χρήσιμες συμβουλές και τις εξαιρετικές υποδείξεις τους καθώς επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Ε.Κ.Α.Β. Ηλείας και στην Διοίκηση του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκληση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων!!!

    Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν νέα παιδιά αγόρια και κορίτσια από την Κοινότητα Κρεστένων, καθώς και εργαζόμενοι από την Νέα Δομή Ξένιος Ζευς-Φορέας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για” Άνοια και Αλσχάϊμερ” που ειλικρινά μας εξέπληξαν ευχάριστα για το ενδιαφέρον και την προσήλωση τους καθ’όλη την διάρκεια του σεμιναρίου, συμμετέχοντας με ερωτήσεις, απορίες και τοποθετήσεις!!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους για την συμμετοχή σας στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΚΑΒ, στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων!!

Ευχαριστώ από καρδιάς όλο το προσωπικό της Μονάδας μας, για την βοήθεια και την στήριξη του σε όλες τις δράσεις που γίνονται στην Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα!!!!

 Η πρόληψη και η γνώση είναι δύναμη σώζουν ζωές!!

Εις το επανιδείν λοιπόν, μέχρι την επόμενη δράση μας που θα ανακοινωθεί σύντομα!!

Είμαστε δυνατή ομάδα και θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε”.

Εσπερινός και Κοπή Πίτας

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 17:00 μ.μ. στη Νοσηλευτική Μονάδα Κρεστένων θα τελεστούν :

 Εσπερινός στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου του Νοσοκομείου μας με αρτοκλασία.

 Κοπή της βασιλόπιτας στον αίθριο χώρο της Νοσηλευτικής μας Μονάδας.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας, να μας τιμήσετε με τη παρουσίας σας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos