Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpantounasbb
auto moto news gr logo
agroikaneadd

Νέα αποκάλυψη στην υπόθεση της Αμαλιάδας – Φάκελος «φωτιά» παραδόθηκε στον εισαγγελέα

moro amaliada

Οι Αρχές φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει καθοριστικά στοιχεία

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της Αμαλιάδας με τα πέντε νεκρά βρέφη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Παρασκευής.

Η υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιώτη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, φτάνει στο αποκορύφωμά της, με νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Σύμφωνα με την εκπομπή, ένας φάκελος έχει φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα, ενώ οι Αρχές φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει καθοριστικά στοιχεία που επικεντρώνουν την έρευνα στη γυναίκα-κλειδί που συνδέει όλους τους θανάτους.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs16kunxjoz6&playlistId=v-d8adyd69uxi9

Η προκαταρκτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανθρωποκτονιών ολοκληρώθηκε μετά από 4 μήνες και τα ευρήματα διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει ενδείξεις για δολοφονία του παιδιού. Παράλληλα, δόθηκε εντολή για κατεπείγουσες ανακριτικές πράξεις και για εκ νέου εξέταση της ιατροδικαστικής έκθεσης του Γκότση.

Επιπλέον, η Τριμελής Επιτροπή Ιατροδικαστών αναλαμβάνει την επανεξέταση των πορισμάτων, ενώ τα ιστολογικά ευρήματα θα σταλούν σε εξειδικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό για περαιτέρω ανάλυση. Ο εισαγγελέας ζήτησε επίσης να ενημερωθούν οι γονείς του Παναγιώτη και η ύποπτη για την εγκληματική πράξη, προκειμένου να διορίσουν τεχνικούς συμβούλους για τη διαδικασία.

«Αν δεν υπήρχαν ενδείξεις δεν θα ζητούσε επανεξέταση ο εισαγγελέας»

Στο «Φως στο Τούνελ» μίλησε η Κατερίνα Μαυροειδή, δικηγόρος του πατέρα του Παναγιωτάκη λέγοντας πως εάν δεν υπήρχαν ενδείξεις δολοφονίας δεν θα ζητούσε επανεξέταση ο εισαγγελέας.

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs16kunxjoz6&playlistId=v-d8aeduj9qm2p

«Οι εξελίξεις είναι πολύ σημαντικές και επιβεβαιώνουν τα όσα έχω επισημαίνει. Αξιολόγησαν όλο το υλικό και ο φάκελος διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και το μόνο σίγουρο πλέον είναι πως εάν δεν υπήρχαν για ένα συγκεκριμένο άτομο δεν θα διέταζε ο εισαγγελέας την επανεξέταση. Εγώ πιστεύω πως θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις στην  υπόθεση αυτή και η έρευνα ήδη έχει προχωρήσει σε βάθος. Ο πατέρας του παιδιού έκλαιγε με λυγμούς και μου είπε ‘επιτέλους να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου’».

anikolouli-newsbeast

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos