
Πύργος: Έφυγε από τη ζωή ο Αλέξανδρος Ελ – Χατζ
Θλίψη έχει προκαλέσει στον Πύργο η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Ελ – Χατζ, γνωστού στην τοπική κοινωνία ως «Αλεκάν», σε ηλικία 47 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του έξω από κατάστημα στον Πύργο και μεταφέρθηκε από διερχόμενο οδηγό στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός για τη μακροχρόνια παρουσία του στις τάξεις των φιλάθλων του Πανηλειακού.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









