
Πύργος: Έρευνα για θάνατο άνδρα που μεταφέρθηκε με ΙΧ στο νοσοκομείο
Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν οι εργαζόμενοι του Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και οι αστυνομικές αρχές, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται υπό διερεύνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας έφτασε με ΙΧ όχημα στο νοσοκομείο μεταφέροντας έναν ακόμη άνδρα, ο οποίος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είχε τις αισθήσεις του.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ενώ ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διερεύνηση της υπόθεσης και των συνθηκών κάτω από τις οποίες ο άνδρας έχασε τη ζωή του.
Ο οδηγός του οχήματος φέρεται να ανέφερε πως εντόπισε τον άνδρα πεσμένο έξω από καφενείο στον Πύργο και επιχείρησε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








