Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος: Ψήφισμα για τον δικαστικό χάρτη

ΤΕΕΗΛΕΙΑΣ TEEILIAS

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, καταδικάζει απερίφραστα το επερχόμενο νομοσχέδιο για τον νέο δικαστικό χάρτη της χώρας.
Μετά το κλείσιμο των Πανεπιστημιακών Σχολών, τη διάλυση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, δεχόμαστε ακόμα μία επίθεση η οποία θα επιφέρει θανάσιμο πλήγμα στην κοινωνική και οικονομική ζωή της Ηλείας.
Είναι νομοσχέδιο υποβάθμισης και όχι αναβάθμισης στον τρόπο απονομής της δικαιοσύνης, αποσύνθεσης των συστατικών στοιχείων των επαρχιακών πόλεων και όχι εξοικονόμησης πόρων.
Ως μηχανικοί πληττόμαστε άμεσα από το εν λόγω νομοθέτημα αλλά κυρίως αγανακτούμε ως πολίτες της Ηλείας καθώς τελικά αποδεικνύεται ότι είμαστε «παιδιά ενός κατώτερου θεού».
Οι μηχανικοί του Νομού Ηλείας, συντασσόμαστε με όλους τους φορείς και συμμετέχουμε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 31/01/2024 έμπροσθεν του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.

Το Δ.Σ.
Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας
Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος /ΤΔΕ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds