Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, παρέδωσε την στολή λαμπαδηδρόμου, που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο, στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ζαχάρω

IMG 20240408 143509 1(1)

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, παρέδωσε την στολή λαμπαδηδρόμου, που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο, στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ζαχάρω

instagram

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, παρέδωσε την στολή λαμπαδηδρόμου, στον Μαθητή της 2ας Λυκείου Ζαχάρως, Αδαμόπουλο Νικόλαο, πρωταθλητή Ελλάδος στους δρόμους ταχύτητας Κ18.

Ο Αδαμόπουλος Νικόλαος θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ζαχάρως, κατά την λαμπαδηφορία των Ολυμπιακών Αγώνων, Παρίσι 2024, κατά την υποδοχή της στην Ζαχάρω, την 16η Απριλίου 2024.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ανέφερε:

 «Η Ζαχάρω θα αποτελέσει σημείο υποδοχής του συμβόλου της οικουμενικότητας, της ελπίδας και της ειρήνης. Της Ολυμπιακής Φλόγας, η οποία ξεκινά το ταξίδι της, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Στις 16 Απριλίου 2024, ο Δήμος μας θα γίνει μέρος της γιορτής και ότι αυτή συμβολίζει. Θα υποδεχθούμε την Ολυμπιακή Φλόγα με κάθε επισημότητα και σας καλώ να συμμετέχετε όλοι οι πολίτες του Δήμου Ζαχάρως, στο Παγκόσμιο αυτό γεγονός. Σήμερα με μεγάλη χαρά παραδίδω την στολή του λαμπαδηφόρου, που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Ζαχάρω και θα εκπροσωπήσει τον Δήμο μας, στον Μαθητή της 2ας Λυκείου, Νικόλαο Αδαμόπουλο, Πρωταθλητή Ελλάδος στους δρόμους ταχύτητας, που μας κάνει περήφανους. Στις 16 Απριλίου σας περιμένουμε όλους, να  μεταλαμπαδεύσουμε τα Ολυμπιακά ιδεώδη και ιδανικά».

IMG 20240408 143509 11

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds