Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Ηλείας

KARVELHS PYRGOS 4 768x576

Το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας στον Πύργο επισκέφθηκε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, όπως πράττει κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Ηλειακή πρωτεύουσα για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους.

Τον κ. Καρβέλη υποδέχθηκε ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου Σπύρος Πολίτης και ακολούθησε επίσκεψη σε όλα τμήματα εντός του νοσοκομείου, καθώς και στους εξωτερικούς χώρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καρβέλης είδε από κοντά τις εργασίες που υλοποιούνται αυτή την περίοδο και ολοκληρώνονται στην οροφή του κτιρίου και αφορούν το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας, προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ, το οποίο με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, κατάφερε να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ στη νοσηλευτική μονάδα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο γραφείο της διοίκησης, στην οποία προέδρευσε ο Γιάννης Καρβέλης,  για τα θέματα που απασχολούν τη λειτουργία του νοσοκομείου Πύργου, παρουσία του διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Σπύρου Πολίτη, της διοικήτριας της νοσηλευτικής μονάδας Κρεστένων Αριστέας Παπαδοπούλου και εκπροσώπων των ιατρών, των νοσηλευτών και των εργαζομένων.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos