Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Εξώδικο στην επιτροπή της Βουλής από την σύζυγο και τις κόρες του Ηλείου μηχανοδηγού των Τεμπών

trKOUTSOUMPAS 768x550

Εξώδικη δήλωση στην Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τις συνθήκες δυστυχήματος των Τεμπών απέστειλε χθες η οικογένεια του μηχανοδηγού από την Αμαλιάδα Γιώργου Κουτσούμπα που έχασε τη ζωή του στο εν λόγω δυστύχημα, κάνοντας λόγο μάλιστα για ένα γεγονός που τους προσέβαλε σε απίστευτο βαθμό.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώδικο που υπογράφουν η σύζυγός του και οι τρεις κόρες του “ο εισηγητής, από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος, Βουλευτής, κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, με αφορμή ανυπόγραφο άρθρο της προηγούμενης ημέρας, το οποίο, όλως τυχαίως δημοσιεύθηκε μία ημέρα πριν την προγραμματισμένη κατάθεση της Προέδρου της ΡΑΣ, συνειδητά προσπάθησε να επιρρίψει ευθύνες στον νεκρό μηχανοδηγό, σύζυγο της πρώτης εξ ημών και πατέρα της δεύτερης και τρίτης και τέταρτης από εμάς, κάνοντας χρήση ιατρικών εγγράφων και προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις περί ιατρικών προβλημάτων του μηχανοδηγού τα οποία, δήθεν, τον καθιστούσαν ανίκανο προς εργασία”.

Η εξώδικη διαμαρτυρία της οικογένειας του μηχανοδηγού της μοιραίας αμαξοστοιχίας αποτέλεσε πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης στα Τέμπη, κατά της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Δημήτρης Μαρκόπουλος, επέρριψε ευθύνες στην αντιπολίτευση καθώς είχε ζητηθεί από την κυβερνητική πλειοψηφία οι ερωτήσεις που θα υποβάλλονταν και θα αφορούσαν την κατάσταση της υγείας του μηχανοδηγού να μην καλύπτονται τηλεοπτικά.

Στην εισήγησή του κατά τη διάρκεια της Επιτροπής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός ανέφερε ότι “είναι προκλητική, απαράδεκτη και προσβλητική για τη μνήμη του άτυχου μηχανοδηγού, του Γιώργου Κουτσούμπα, η προσπάθεια σπίλωσης του από την κυβερνητική πλειοψηφία και η επίρριψη ευθυνών. Και ο ίδιος είναι θύμα αυτού του εγκλήματος και βεβαίως οι συγγενείς του,  η σύζυγός  του τα παιδιά του ζητούν δικαίωση, ζητούν να φωτιστεί κάθε πλευρά, κάθε πτυχή αυτής της τραγωδίας, αυτού του εγκλήματος και να αποδοθεί δικαιοσύνη“.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds