Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Φ. Ζαΐμης παρέδωσε στον Π. Παπαδόπουλο το χαρτοφυλάκιο της Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας

20240124 Ζαϊμης Παπαδόπουλος (φωτο 1)

To χαρτοφυλάκιο της επιχειρηματικότητας, έρευνας και καινοτομίας που διαχειρίστηκε την προηγούμενη τετραετία με επιτυχία παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης,Φωκίων Ζαΐμης στον Αντιπεριφερειάρχη,Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, όπως και το προηγούμενο διάστημα, έτσι και κατόπιν των νέων θέσεων δεσμεύθηκε ότι θα έχει αγαστή συνεργασία με τον κ. Παπαδόπουλο για να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε και να πολλαπλασιαστεί από έναν άξιο και ικανό συνάδελφο όπως τόνισε.

«Ξεκίνησα το 2019, με πάρα πολλά προβλήματα, δεδομένου ότι κλήθηκα να αντιμετωπίσω  υπανάπτυξη,  υψηλή ανεργία, χαμηλή απορροφητικότητα, και έλλειψη στρατηγικής. Μετά από τέσσερα χρόνια καταφέραμε με την ομάδα μου και με τη βοήθεια του Περιφερειάρχη να ανεβάσουμε τη Δυτική Ελλάδα πιο ψηλά σε εθνικό και διεθνές επίπεδο», τόνισε ο κ. Ζαΐμης υπογραμμίζοντας ότι χαίρεται που διάδοχός του είναι ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης με ικανότητες και όραμα.

Ο κ. Ζαΐμης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άψογη συνεργασία που είχε με  την υπηρεσία (ΔΙΑΠ), με το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ),  στην ενίσχυση του ρόλου της Συμμαχίας για την Επιχειρηματικότητα (ΣΕΑΔΕ) και στους 19 Δήμους της ΠΔΕ με συνεχή διάλογο και συν-απόφαση πολλών δράσεων με τα συλλογικά όργανα (σ.σ. επιμελητήρια, σύνδεσμοι, σύλλογοι) σε Αχαΐ και ο γραμματέας,Σωτήρης Μιχαλόπουλος. α, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία. Στη διαδικασία της παράδοσης – παραλαβής παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΠΣΕΚ,Ιωάννης Καλαβρουζιώτης

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos