Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Γιώργος Τσάκωνας, με καταγωγή από τα Καλύβια Ήλιδας, επέστρεψε με δύο νέα τραγούδια που υπόσχονται να αγαπηθούν από το κοινό

Rising star Λιάγκας Τσάκωνας scaled 1
giorgos tsakonas

O Γιώργος Τσάκωνας από τα Καλύβια Ήλιδας επιστρέφει δισκογραφικά με 2 single

Ο Γιώργος Τσάκωνας, με καταγωγή από τα Καλύβια Ήλιδας, επέστρεψε με δύο νέα τραγούδια που υπόσχονται να αγαπηθούν από το κοινό. Με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών, τα τραγούδια «Θάνατος αργός» και «Για πάρτη μου θα πίνεις», συνοδεύονται από δύο εντυπωσιακά βιντεοκλίπ που επιμελήθηκε ο Σπύρος Μηνάς.

Rising star Λιάγκας Τσάκωνας scaled 1

“Θάνατος αργός”
Μουσική: Γιαννικόπουλος Γιώργος
Στίχοι: Μάνος Μακρίδης
Videofilm: Σπύρος Μηνάς
https://youtu.be/00xc-jJzKnE?si=YPMuAe5-4qsCWOCM

“Για πάρτη μου θα πίνεις”
Μουσική: Γιαννικόπουλος Γιώργος
Στίχοι: Άρης Παναγιωτόπουλος
Videofilm: Σπύρος Μηνάς

Ποιος είναι ο Γιώργος Τσάκωνας;
Ο Γιώργος Τσάκωνας γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με τη μουσική, παρακολουθώντας για αρκετά χρόνια μαθήματα στο ωδείο. Έκανε φωνητική, ορθοφωνία, κιθάρα και πλήκτρα, άλλα και λαϊκούς δρόμους.

Στην ηλικία των 13 ετών, πραγματοποίησε την πρώτη του συναυλία και από τότε συμμετείχε σε πολλές συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας και του Πατραϊκού Ωδείου. Το 2016, οι φίλες του δήλωσαν συμμετοχή για εκείνον στο “Rising Star” του ΑΝΤ1, όπου είχε μια σημαντική πορεία.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2017 διοργάνωσε μια συναυλία σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας στην Αμαλιάδα, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για άπορες οικογένειες. Η συναυλία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού την παρακολούθησαν 2.500 άτομα, συγκεντρώνοντας ένα φορτηγό με τρόφιμα. Τον Οκτώβριο του 2017, κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “Δάκρυσα”, ενώ το καλοκαίρι του 2018, πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία με την ορχήστρα του στο φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας.

Στην συνέχεια και έως σήμερα έχει παραβρεθεί σε συναυλιακούς χώρους, μουσικές σκηνές και κέντρα διασκέδασης στην Αθήνα, στην Πάτρα και στον Πύργο Ηλίας.

https://youtube.com/watch?v=KLx8Lyrj5jA%3Ffeature%3Doembed

image 4 45

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds