Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού Αμαλιάδας φωταγωγήθηκε για μια βραδιά στα χρώματα του MAKE A WISH, με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας

440803022 821360220022176 3032257131039772272 n

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού Αμαλιάδας φωταγωγήθηκε για μια βραδιά στα χρώματα του MAKE A WISH, με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας

instagram

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής που έχει οριστεί η 29η Απριλίου, ο Πολυχώρος Πολιτισμού της Αμαλιάδας φωταγωγήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Ήλιδας στο μπλε χρώμα του Οργανισμού «Κάνε μια Ευχή» (Make A Wish).

 Ο Δήμος Ήλιδας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του «Κάνε μια Ευχή», συμμετείχε ενεργά στη διάδοση του οράματος και του έργου του, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την παγκόσμια δράση για την εκπλήρωση ευχών παιδιών, τα οποία νοσούν από σοβαρές ασθένειες.

 Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, σηματοδοτώντας την 44η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980.

 Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας στον Πολυχώρο Πολιτισμού:

 «Η συμμετοχή μας σε ανάλογες πρωτοβουλίες στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα ότι είμαστε δίπλα στα παιδιά που νοσούν και τους γονείς τους. Η φωταγώγηση στα χρώματα του Οργανισμού είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε, προκειμένου να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης, σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds