Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Έντονο είναι το ενδιαφέρον για το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων- Νέα σύσκεψη για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

vzvbdz

Νέα σύσκεψη για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις έγινε στην πρ. Μαθητική Εστία

Έντονο είναι το ενδιαφέρον για το 29ο Καρναβάλι Κρεστένων

Έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο 29ο Καρναβάλι Κρεστένων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου, παρουσιάστηκε από τοπικούς συλλόγους, σχολεία αλλά και πολίτες, κατά τη νέα σύσκεψη που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο χώρο της πρ. Μαθητικής Εστίας της πόλης.

Ήδη με πρωτοβουλία του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου, ξεκίνησε η προετοιμασία για το Καρναβάλι Κρεστένων, που για πολλά χρόνια έχει καταστεί θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου, με τη συμμετοχή δεκάδων αρμάτων καθώς και εκατοντάδων καρναβαλιστών.

Στη νέα σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκόμενων για τη φετινή διεξαγωγή των εκδηλώσεων στο αποκορύφωμα της Αποκριάς, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη θεματολογία του Καρναβαλιού που θα περιλαμβάνει δρώμενα από τη σύγχρονη κοινωνία σε σχέση με την παλιά εποχή, ζητήματα που απασχολούν  την επικαιρότητα (αγρότες, ακρίβεια κλπ.), θεοί του Ολύμπου κ.α.

Σημαντική αναμένεται να είναι και φέτος η παρουσία  των παιδικών σταθμών, των συλλόγων και σχολείων του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, καθώς επίσης και ομάδων πολιτών που θα συμμετέχουν με δικά τους άρματα στην καρναβαλική παρέλαση, στο κέντρο των Κρεστένων.

Και φέτος εξάλλου εκ μέρους του δήμου θα  δοθούν  διάφορα υλικά και αξεσουάρ στους συμμετέχοντες (υφάσματα, σφυρίχτρες, καπελάκια, χαρτοπόλεμος  κλπ.), ενώ κατά τη διεξαγωγή του 29ου Καρναβαλιού Κρεστένων θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds