Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
85wrxz
KUBOTA BOUFARDEAS il 1 750x150 1

O TARAXIAS επιστρέφει με το προσωπικό του κίνημα Hip Hope Movement και πλέον με την ανερχόμενη δισκογραφική δύναμη SPIDER MUSIC ! 

thumbnail

Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός είναι ένας εκ των πρωτοπόρων της ραπ μουσικής στην Ελλάδα με ιστορία από το 1997 με τους «´Αγνωστοι Γνωστοί»  στην χρυσή εποχή των Goin Through μέχρι κ σήμερα που πλέον απαριθμεί χιλιάδες τραγούδια στην δισκογραφία αλλά και 7 χρυσούς δίσκους . Το 2023 τον βρήκε στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται κάθε Πέμπτη μέχρι και σήμερα στο Jangal στο λιμάνι .

Σε συνεργασία με τον Miro κυκλοφορεί την μεγάλη φετινή επιτυχία με τίτλο SKG ενώ βγήκε & το Video Single “Απόψε» ως  προπομπός του νέου προσωπικού του δίσκου που αναμένεται πριν το τέλος του έτους με 12 νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν από την Spider Music .

Επίσης ο Ταραξίας καθώς και το προσωπικό του Label – κίνημα HipHopeMovement εντάσσεται υπό τη σκέπη της SpiderMusic με πολλές νέες συνεργασίες και κυκλοφορίες να έρχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό !

thumbnail 1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

toponztisar

This will close in 20 seconds