Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

O TARAXIAS επιστρέφει με το προσωπικό του κίνημα Hip Hope Movement και πλέον με την ανερχόμενη δισκογραφική δύναμη SPIDER MUSIC ! 

thumbnail

Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός είναι ένας εκ των πρωτοπόρων της ραπ μουσικής στην Ελλάδα με ιστορία από το 1997 με τους «´Αγνωστοι Γνωστοί»  στην χρυσή εποχή των Goin Through μέχρι κ σήμερα που πλέον απαριθμεί χιλιάδες τραγούδια στην δισκογραφία αλλά και 7 χρυσούς δίσκους . Το 2023 τον βρήκε στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται κάθε Πέμπτη μέχρι και σήμερα στο Jangal στο λιμάνι .

instagram

Σε συνεργασία με τον Miro κυκλοφορεί την μεγάλη φετινή επιτυχία με τίτλο SKG ενώ βγήκε & το Video Single “Απόψε» ως  προπομπός του νέου προσωπικού του δίσκου που αναμένεται πριν το τέλος του έτους με 12 νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν από την Spider Music .

Επίσης ο Ταραξίας καθώς και το προσωπικό του Label – κίνημα HipHopeMovement εντάσσεται υπό τη σκέπη της SpiderMusic με πολλές νέες συνεργασίες και κυκλοφορίες να έρχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό !

thumbnail 1

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds