Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ Πύργου κοντά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

ΛΑΔΙ ΤΡΟΦΙΜΑ 55 768x572

Η ΕΡΤ Πύργου έχοντας ενεργή συμμέτοχη και αυτά τα Χριστούγεννα στις αλληλέγγυες δράσεις της κοινωνίας μας, αποφάσισε, με πρωτοβουλία των εργαζομένων της, να βοηθήσει οικογένειες της Ηλείας που, ειδικά την εορταστική περίοδο, χρειάζονται την στήριξή μας.

Φέτος, η πρωτοβουλία αναφέρεται σε οικογένειες που έχουν μέλος, και ιδιαίτερα παιδί, ΑμΕΑ και έγινε σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Πύργου και τον Σύλλογο Γονέων του Νομού ΑμΕΑ “ΗΛΙΣ”, οι εκπρόσωποι των οποίων, Αγγελική Πετρόγιαννη και Αγαθή Ρηγοπούλου αντίστοιχα, παρέλαβαν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Πύργου ποσότητες ελαιολάδου και βασικά είδη διατροφής για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια ήρθε η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “ΞΕΛΑΣΗ”, η οποία προωθεί τέτοιες πρωτοβουλίες, όχι μόνο στην Ηλεία, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Οι εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποι των φορέων, που παρέλαβαν τα προϊόντα, με δηλώσεις τους ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο Παναγιώτη Θανόπουλο, δραστήριο επιχειρηματία του Πύργου και τα μέλη του Δ.Σ της εταιρείας.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds