Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Την άμεση επέκταση της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης ζητά το Επιμελητήριο της Αρκαδίας

tripepim

Επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΄ΒΙΠΕ Α.Ε. Αθανάσιο Ψαθά, απέστειλε ο πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, ζητώντας του, όπως προχωρήσει η διαδικασία επέκτασης του υφιστάμενου επιχειρηματικού πάρκου της Τρίπολης, ώστε να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση για εγκατάσταση νέων επενδύσεων.

Αξίζει να τονιστεί, ότι στην ΒΙΠΕ Τρίπολης, μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες της χώρας, ετοιμάζουν νέες παραγωγικές μονάδες, κάτι που στα επόμενα χρόνια, θα αλλάξει προς το καλύτερο, όλη την εικόνα της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

Το Επιμελητήριο, τονίζει, ότι, μετά και την ενεργοποίηση του Προγράμματος της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, τα επενδυτικά κίνητρα είναι σημαντικά και το επενδυτικό ενδιαφέρον μεγάλο και για το λόγο αυτό, θα πρέπει γρήγορα να προχωρήσουν οι αδειοδοτήσεις.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, αναφέρει, επίσης, ότι το σχεδιαζόμενο επιχειρηματικό πάρκο της Μεγαλόπολης, μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει, ώστε συμπληρωματικά, η Αρκαδία να αποκτήσει έναν ακόμα οργανωμένο χώρο υποδοχής μεταποιητικών και επιχειρηματικών δράσεων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds