Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Olympia Rally 2024 Ημέρα 1

Olympia Rally 2024

Καλώς ήρθατε στο Olympia Rally 2024! Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε τη φετινή
διοργάνωση στην ιστορική πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Σήμερα σηματοδοτεί την αρχή ενός αξέχαστου ταξιδιού μέσα από τα απαιτητικά εδάφη και τα εκπληκτικά τοπία της Πελοποννήσου.

Το Olympia Rally ξεκινά με το προλογό των 43 χιλιομέτρων, SS1 Λαβύρινθος. Αυτό το στάδιο θα δοκιμάσει τις ναυτιλιακές σας ικανότητες με τη σύνθετη και απαιτητική τουδιαδρομή. Είναι ένα κρίσιμο αρχικό τμήμα που θέτει τον τόνο για το ράλλυ.

Πρώτος και γρηγορότερος ήταν ο #302 Dennis Schans (NL) , δεύτερος ήταν ο #42 Ard Vermeulen (NL) και τρίτος ήταν ο #41 Ad Jansen (NL).

Μετά την ένταση του προλογικού σταδίου, θα συγκεντρωθούμε στην καρδιά της Αρχαίας Ολυμπίας για την τελετουργική εκκίνηση. Αυτό το συμβολικό γεγονός γιορτάζει το πνεύμα του ράλλυ και τιμά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά αυτής της θρυλικής τοποθεσίας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds