Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Π.Ε. Ηλείας: Ελεγχοι στην αγορά για υπέρβαση τιμών

KOROVESIS NIKOS

Κατόπιν οδηγίας του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, οι υπάλληλοι της υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Τμήματος Εμπορίου της Π.Ε. Ηλείας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους, πραγματοποίησαν δειγματοληπτικά, αγορανομικούς ελέγχους σε τέσσερα καταστήματα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη περιοχή μας, με σκοπό την προστασία των καταναλωτών.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε για τυχόν απαίτηση υψηλοτέρου τιμήματος στο ταμείο σε σχέση με αυτό που προκύπτει από την πληροφορία που παρέχεται στον καταναλωτή στο σημείο πώλησης (ράφι).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης σημείωσε πως «η εύρυθμη λειτουργίατης αγοράς και η προστασία των καταναλωτών βρίσκεται ανάμεσα στις προτεραιότητες μαςκαι θα κάνουμε οτιδήποτε περνά από το χέρι μας, προκειμένου να προστατέψουμε τα νοικοκυριά και να τιμωρηθούν όσοι κερδοσκοπούν εις βάρος τους».Σημειώνεται ότι ο έλεγχος για υπέρβαση τιμών θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds