Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από25εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

pame stoixima

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.Τηντελευταία εβδομάδα, από τις 12έως τις18Μαρτίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Πειραιά, επέλεξε το στοίχημα «Ακριβές Σκορ» σε 6 αγώνες από το Champions League, την PremiershipΣκωτίας, τη League 1 Aγγλίας, το Kύπελλο Γαλλίας και το CONCACAFChampionsLeagueκαικέρδισε 8.313,50 ευρώ, κάνονταςCashOut.

ΣτοΠάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τηνΤρίτη 12 Μαρτίου 2024, στην 4η ιπποδρομία του Fairview,ένας νικητής στο ΤΡΙΚΑΣΤ κέρδισε 1.826,66 ευρώ και ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 3 κέρδισε 1.846,08 ευρώ. 

***

Εταιρικό προφίλ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds