Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πάνω από τα $41.000 το Bitcoin

Bitcoin ependitis iliakanea

Bitcoin: Στα υψηλότερα επίπεδα από τον Απρίλιο του 2022 – Έφτασε πάνω από τα $41.000

Ένα «ράλι» πάνω από 40.000 δολάρια κατέγραψε φέτος το Bitcoin για πρώτη φορά. Το κρυπτονόμισμα είχε μεγάλη ανάκαμψη φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο, από τον Απρίλιο του 2022.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η άνοδος αυτή οφείλεται στα στοιχήματα για μειώσεις των επιτοκίων στις ΗΠΑ, με τους traders να αναμένουν την επικείμενη έγκριση των κεφαλαίων Bitcoin που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο έφτασε τα 41.522 δολάρια τη Δευτέρα, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδό του από τον Απρίλιο του 2022, παύοντας τη δυσφορία που είχε εμφανιστεί στις αγορές κρυπτογράφησης, σε συνέχεια της κατάρρευσης του χρηματιστηρίου FTX και άλλων επιχειρήσεων κρυπτονομισμάτων, το 2022.

Να σημειωθεί ότι και το Ether, το νόμισμα που συνδέεται με το δίκτυο blockchain Ethereum, σημείωσε επίσης υψηλό 1-1/2 έτους τη Δευτέρα 4/12, φτάνοντας τα 2.253 δολάρια.

Πηγή: Reuters,ependitis

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos