Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Παρουσία του Τεχνοβλαστού Smart SensIon του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Agrotica 2024

smart sension neuropublic agrotica

Αντιπροσωπία του ΤεχνοβλαστούSmartSensIonτου Ιονίου Πανεπιστημίου βρέθηκε στην Agrotica 2024 το προηγούμενο Σάββατο. Οι ιδρυτές Καθηγητής κ. Μάρκος Αυλωνίτης και Επίκουρος Καθηγητής κ. Ιωάννης Καρύδης του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου έδωσαν το παρών στο περίπτερο της εταιρίας Neuropublic.

Στο πλαίσιο της Agroticaπαρουσιάστηκε επίσημα η συνεργασία του Τεχνοβλαστού με την εταιρία Neuropublicγια την ηλεκτρονική δακοπαγίδα που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ειδικότερα, ο ΤεχνοβλαστόςSmartSensIonπρωτοπορεί σε θέματα γεωργίας ακριβείας και συνεργαζόμενος με την Neuropublicπροτείνουν από κοινού την πρώτη ολιστική προσέγγιση στο πρόβλημα του δάκου της ελιάς. Η καινοτόμα προσέγγιση βασίζεται στην νέα έκδοση της Ηλεκτρονικής Δακοπαγίδας και το λογισμικό ΑΙ (τεχνητής νοημοσύνης) που έχει αναπτυχθεί από τον ΤεχνοβλαστόSmartSensIon.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds