Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Παρουσίαση της διαδικτυακής, δωρεάν εκπαιδευτικής πλατφόρμας DigiRUR στο Πνευματικό Κέντρο Δίβρης Αρχαίας Ολυμπίας

β χ

Την περασμένη Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου έγινε η παρουσίαση της διαδικτυακής, δωρεάν εκπαιδευτικής πλατφόρμας για τη βελτίωση των επιχειρηματικών γνώσεων των νέων, που περιλαμβάνει ανοικτά διαθέσιμους εκπαιδευτικούς πόρους με ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών, εργαλείων, καθώς και σχετική καθοδήγηση (mentoring) που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του  Erasmus+ έργου DigiRUR – Μείνε στην Ύπαιθρο και Πέτυχε Επαγγελματικά και Επιχειρηματικά στην Ψηφιακή Εποχή (https://digirur.eu/el/).

Την παρουσίαση επιμελήθηκε η CRETHIDEV (Δημιουργική Σκέψη Ανάπτυξης), με τον Διευθυντή κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και τον Project Manager κ. Μιχαήλ Δελαγραμμάτικα να απαντούν αναλυτικά στις ερωτήσεις του κοινού γύρω από τα αντικείμενα της διαδικτυακής πλατφόρμας: τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της επιχείρησης, το διαδικτυακό εμπόριο, το ψηφιακό μάρκετινγκ και τους διεθνείς πελάτες, τις αρχές μάρκετινγκ και διαχείρισης.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη και ανοικτή σε όποιον επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις και δεξιότητές του για την ανάληψη ή επέκταση μιας επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στην ύπαιθρο, ενώ με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού υλικού χορηγείται και πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.

Την εκδήλωση φιλοξένησε στο Πνευματικό Κέντρο Δίβρης ο Πρόεδρος, κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος και τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας, της επιχειρηματικότητας της ευρύτερης περιοχής αλλά και της εκπαίδευσης, από τη Δίβρη, το Λάλα, την Αχλαδινή, το Κούμανι, την Ορεινή, τον Αστρά, την Αγία Τριάδα, τον Πύργο, την Αρχαία Ολυμπία και το Σιμόπουλο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds