Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΠΔΕ: Επισκέψεις της Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίας Ντάτσικα σε κοινωνικές δομές

Screenshot 1

Επίσκεψη αγάπης σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

instagram

Επίσκεψη αγάπης σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποίησε την Μ. Τρίτη και την Μ. Τετάρτη, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Γεωργία Ντάτσικα εν όψει των ημερών του Πάσχα.

Ειδικότερα, επισκέφθηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της  «ΑΛΚΥΟΝΗΣ» στη Ναύπακτο Αιτωλοακαρνανίας,  το Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο «Παναγία η Καθολική» στη Γαστούνη Ηλείας και το Άσυλο Ανιάτων Πατρών.

Η Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με το προσωπικό για το δύσκολο έργο τους, με στόχο την ποιοτική διαβίωση των φιλοξενούμενων και τους ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά τους.

Στη συνέχεια, με τους συνεργάτες της, παρέδωσαν πασχαλινά δώρα στους φιλοξενούμενους και τους εργαζόμενους,  ανταλλάσσοντας ευχές για τις Άγιες ημέρες. «Το Αναστάσιμο Φώς να φέρει υγεία, ελπίδα και αγάπη σε όλους τους ανθρώπους» ευχήθηκε η κ. Ντάτσικα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds