Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κηρύχτηκε ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

mpalioukossakis μπαλιουκοςσακης
  • Κηρύχτηκε ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για τιςμεγάλες καταστροφές από τις φονικές πλημμύρεςΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
  • Για άμεση ανταπόκριση της πολιτείας έκανε λόγο οδήμαρχος Σάκης ΜπαλιούκοςΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε ο δήμοςΑνδρίτσαινας-Κρεστένων, μετά τις μεγάλες καταστροφές που σημειώθηκαν από τις φονικές πλημμύρες, που έπληξαν πριν από λίγες ημέρες την ευρύτερη περιοχή του δήμου.
  • Την κήρυξη του δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζήτησε με αίτημά του αμέσως μετά τις καταστροφές, ο δήμαρχος Ανδριτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος και η σχετική απόφαση ελήφθη μέσα σε λίγα 24ωρα από το Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να υπάρξουν έγκαιρα μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων.
  • Ο κ. Μπαλιούκος είχε συγκαλέσει άμεσα το Σ.Τ.Ο. του δήμου στο Πλουτοχώρι, όπου προκλήθηκαν οι μεγαλύτερες καταστροφές και υπήρξε απώλεια δύο ανθρώπινων ζωών.
  • Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων εξάλλου έκανε λόγο για άμεση αντίδραση της πολιτείας μπροστά στα
    • μεγάλα προβλήματα που δημιούργησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν πολλά σημεία του δήμου.Ήδη εκ μέρους του δήμου σε εξέλιξη βρίσκεται ο απαραίτητος σχεδιασμός που περιλαμβάνει και τις προσλήψεις του αναγκαίου έκτακτου προσωπικού, το οποίο θα συμβάλλει στις εργασίες αποκατάστασης των καταστροφών σε δρόμους, δίκτυα και άλλες υποδομές, που προέκυψαν από τις ραγδαίες βροχοπτώσεις.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds