Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΠΔΕ: Συνεδρίαση της Περιφερειακής επιτροπής, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χαρ. Μπονάνου

mponanos bonanos pde

Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου 2024, η Περιφερειακή Επιτροπή της ΠΔΕ υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου, με σημαντικά θέματα που έχουν σχέση μεταξύ των άλλων με την πραγματοποίηση δράσεων που ενισχύουν το κοινωνικό και πολιτιστικό «αποτύπωμα»  αλλά και την υλοποίηση μελετών και έργων  που αποσκοπούν στη βελτίωση των υποδομών της Περιφέρειάς μας.

instagram

Η ημερήσια διάταξη περιλάμβανε 39 θέματα προς συζήτηση, που αφορούν έργα και παρεμβάσεις και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων, η Περιφερειακή Επιτροπή ομόφωνα ενέκρινε την υλοποίηση του έργου για την διαχείριση της παράκτιας ζώνης σε παραθαλάσσιες περιοχές – παραλία Καλαμακίου Δυτικής Αχαΐας, προϋπολογισμού 280.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE-IP Adaptin LIFE17.

Σύμφωνα με τον κ. Μπονάνο η κατακύρωση του διαγωνισμού αυτού αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα που θα λειτουργήσει ως «πιλότος» για την υλοποίηση έργων που αφορούν στην προστασία των ακτών από την κλιματική αλλαγή και τη διάβρωση.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds